Shopping Cart
Ellis Faas - Skin Veil Foundation.

ELLIS FAAS – Only Tested On Supermodels

Ellis Faas – Skin Veil Foundation – Pentru toate tipurile de ten

Ellis Faas (21 February 1962 – 12 August 2020), a fost numită „unul dintre cei mai influenți make-up artiști ai generaţiei sale” de revista Vogue Paris.

“I see makeup as a way to express how you want to feel or want to portray yourself that day, and if that is in sync with your personalty, then I think it’s beauty”Ellis said.

S-a născut în Rijswijk / Olanda. După absolvirea liceului, Faas a făcut un curs profesional în fotografie, iar apoi a descoperit versatilitatea machiajului.

Ea a decis să se mute din Amsterdam la Paris pentru a studia la școala de machiaj a lui Christian Chauveau. După aceasta a plecat la Londra, unde și-a descoperit partea creativă iar după nașterea fiicei sale, Faas s-a mutat înapoi la Amsterdam, unde a fost contactată de Inez van Lamsweerde.

Cu ea a făcut Faas de ex. campania premiată pentru Louis Vuitton. Alte lucrări cu Van Lamsweerde pot fi acum văzute în diverse muzee.

Descoperirea internațională a lui Faas a venit atunci când Mario Testino se afla în Olanda pentru a face o filmare pentru L’Uomo Vogue.

După Testino, a urmat restul lumii și de atunci a lucrat frecvent cu mulți fotografi, cum ar fi Miles Aldridge, Michelangelo Di Battista, Richard Burbridge, Patrick Demarchelier, Nathaniel Goldberg, Jean-Paul Goude, Karl Lagerfeld, Guido Mocafico, Jean-Baptiste Mondino, Tom Munro, Vincent Peters, Phil Poynter, Terry Richardson, Paolo Roversi și Sølve Sundsbø.

Brandurile de frumusețe au aflat de abilitățile editoriale și fashion ale lui Ellis Faas și astfel a câștigat contracte de la Clinique, Lancôme, MAC Cosmetics și L’Oréal.

L’Oréal i-a cerut lui Ellis să dezvolte o linie de machiaj pentru marca sa de îngrijire a pielii Biotherm. Contractul ei cu L’Oréal s-a încheiat în 2007, iar ea și-a lansat propriul brand în 2009.

Pe lângă ședințe foto pentru reviste și campanii publicitare, Ellis Faas a fost, de asemenea, principalul artist de machiaj pentru prezentările de modă din întreaga lume. A proiectat machiaje pentru Giorgio ArmaniCacharelChanelDolce & GabbanaDries van NotenFendiJean-Paul GaultierKenzo TakadaMoschinoSonia RykielYves Saint-Laurent Haute Couture, Junko Shimada, Olivier TheyskensEmanuel UngaroViktor & RolfH&M și Junya Watanabe..

Ellis Faas, un Makeup-artist olandez și fondator al brandului Ellis Faas Cosmetics - o baricadă a libertăţii de exprimare!

O artistă extrem de talentată, creativă, vizionară și întotdeauna pasionată. Și-a propus să-i inspire și pe alții, prin arta ei, să-și urmărească visele, pasiunea și să-și îmbrățișeze neconformitatea.

Colecția Human Colours are rădăcini în culori universale și bogate, care există în corpul uman, păr, ochi, pistrui, vene, etc.

Ellis Faas este una dintre cele mai cool branduri existente. Formulele produselor lor sunt fenomenale, la fel și texturile sau culorile.

 

  • Ellis Lights – Fard Iluminator

Are un finisaj neted, astfel încât nu o să simțiți nimic lipicios și nu o să aveți cute pe pleoape.

Aceste produse se pot folosi pe toată pleoapa pentru un aspect metallic, sau doar local pentru a scoate în evidență anumite trăsături.

Ellis Red

  • Rujul roșu al lui Ellis Faas, de exemplu, se bazează pe culoarea sângelui.

Ruj lichid, îmbogățit cu ingrediente active care ajută micro-circulația la nivelul buzelor. Oferă volum și catifelează buzele.

INGREDIENTE ACTIVE – Vitamina E (tocoferol), ceară Candelilla, extract de semințe de prune.

Fără gust. Fără miros Fără parabeni. Nu este testat pe animale.

Brandul a fost ferm în legătură cu faptul că nu a testat pe animale și a marcat asta cu sloganul „Only Tested On Supermodels” – (Testat doar pe supermodele).

  • Fard de pleoape – contine extract de cafea și floare Paracress.

Această formulă, protejează, tonifică și oferă un efect de lifting pleoapelor. Extractul de flori Paracress stimulează capacitățile naturale de lifting ale pielii. Extractul de cafea lucrează pentru a crește producția de colagen și elastină în timp ce ajută bariera naturală de aparare a pielii.

Evită efectul neplăcut de strângere a fardului în pliurile pleoapei cu aceste culori ușor de combinat. Iți vor lăsa pleoapele fine și catifelate.

Acest produs poate fi utilizat ca bază pentru Ellis Lights și pentru pigmenți de ochi. Pentru un efect dramatic experimentați cu straturi multiple de culori.

Nu conține parfum. Nu este testat pe animale. Fără parabeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Transport gratuit în România

La toate comenzile peste 250 Lei

Returul produselor

Garanție de rambursare de 14 zile

Garanție internațională

Vindem produse și în Europa

Verificare 100% sigură
Visa / MasterCard / MobilPay