Shopping Cart

DESPRE NOI

Îndrăzneşte să fii diferit! Descoperă-ți pasiunea și fii autentic.

Manu Beauty Cosmetics a fost dezvoltată, având la bază misiunea de a stabili un standard foarte inalt in acest domeniu si de a oferii doar produse cosmetice originale de cea mai bună calitate pentru a susține și menține sănătatea pielii și starea de bine a clientilor nostri.

Dorim să vă oferim produse exclusiviste și o experință de cumpărături unică intr-un loc ce vibreaza de energie pozitiva si frumusete.

MANU Cosmetics aduna in portofoliu cele mai interesante si creative branduri, lideri pe piata de produse si echipamente cosmetice.

Aceste branduri sunt cunoscute pentru dezvoltarea de concepte revolutionare si ofera produse cu ingrediente atent selectionate, minerale ultra-purificate sau produse ce nu contin ingrediente ce ar putea cauza alergii pielii, precum silicon, parafina sau parabeni.
Distribuitor cosmetice professionale IDUN Minerals.
Comandarea produselor: Comenzile sunt acceptate la email-ul: hello@manucosmetics.ro

Telefon de contact pentru informații suplimentare: Tel: 0757772844

MANU Cosmetics se ocupă mai ales cu vânzarea produselor cosmetice profesionale precum IDUN Minerals, Ellis Faas, Clarena, prin intermediul eshop-urilor, saloanelor de frumusete, magazinelor cât și prin intermediul companiilor care folosesc programe de loialitate și cadouri pentru angajați sau clienți.
Produse Cosmetice Profesionale pentru Machiaj, Ten si Corp - Manu Cosmetics

Our incredible team are here for you

Nicole Williams

Company Director
"Profit in business comes from repeat customers; customers that boast about your product and service, and that bring friends."

Bjorn Gunnarson

Head of Design
"Loyal customers, they don’t just come back, they don’t simply recommend you, they insist that their friends do business with you."

Charlotte Banks

Research & Development
"You’ll never have a product or price advantage again. They can be easily duplicated, but a strong customer focus can’t be copied."

Sam Gallagher

Customer Support
"Get closer than ever to your customers. So close that you tell them what they need well before they realize it themselves."
Am descoperit o multime de produse minunate ce m-au ajutat sa am grija de pielea mea. Recomand cu drag!
Dorina Enache
Bucuresti, RO
Nu este prima data cand achizitionez produse IDUN Minerals, sunt foarte incantata de ele atat calitativ cat si ca aspect. De fiecare data cand revin aici descopar produse interesante ce nu le gasesc in alta parte.
Florentina Nastase
Timisoara, RO
Transport gratuit în România

La toate comenzile peste 250 Lei

Returul produselor

Garanție de rambursare de 14 zile

Garanție internațională

Vindem produse și în Europa

Verificare 100% sigură
Visa / MasterCard / MobilPay